Actividades en Marcha

Movimiento Libre y Autonomía-3

Cicle Vivencial formatiu dirigit a famílies amb infants a partir de 3 mesos (+ o -) i fins que els infants caminen.. El Cicle consta de 6 sessions de 2h on combinarem, en cada sessió:

1) Una estona per a conèixer més a fons el Moviment Lliure i l’Activitat Autónoma de manera integrada en la vida quotidiana i el si de la familia. Petites exposicions, recusos, dubtes i diàleg. Un espai per a conèixer, reflexionar i compartir.

2) Una estona per a l‘expresió del moviment i l’autonomia dels infants, en un espai pertinent i pensat per a la psicomotricitat, l’activitat espontànea i el joc lliure, on tiendrem l’oportunitat d’observar, sostenir i acompanyar als nostres infants en els seus processos, trobant les propies formes de fer i la naturalitat d’una relació consncient i amatent, per a que puguin desplegar les seves competències amb tranquilitat i alegria. Un espai per a ser i estar sense judicis ni exigències.

Treballarem aquests continguts de forma concreta i alhora, globalitzada:

– El Moviment Lliure i l’Autonomía en el si de la familia

– El joc des del Moviment Lliure i els materials desestructurats: el paper de l’adult.

– Comunicació amb nadons i infants petits: mirar, tocar i anticipar.

– Rutines quotidianes (canviar-se, vestir-se, banyar-se).

– Lactància i Alimentació Complemetaria des d’una mirada relacional.

– L’autonomia com a mirada, des de el naixament i al llarg de la vida

A càrreg de Romina Perez Toldi, pedagoga, mare i assessora de maternitat i criança, especialitzada en Moviment Lliure i Activitat Autònoma, autora del blog Teta-à- Porter, referent en la matèria.

Dates de les Sessions: dimarts 23 i 30 de maig i dimarts 6, 13, 20 i 27 de juny

Horari: de 17h a 19h

IMG_20170530_194514_385

 


 

Cartel_3_filtered_1

El dissabte 6 de maig estaré a PORTA’M a Gavà parlant de “Moviment lliure, autonomia i vida quotidiana” al sí de la llar i la família. Explicaré algunes coses bàsiques i integrades, i generarem un espai de diàleg i tertulià per mirar de respondre als vostres interrogants, dubtes i neguits. Entre totes farem que sigui molt interessant! Gràcies per compartir!

El 6 de mayo estaré en PORTA’M en Gavà hablando de “Movimiento libre, autonomía i vida cotidiana” en el seno del hogar y la familia. Explicaré algunas cosas básicas e integradas, y generaremos un espacio de dialogo y tertulia para mirar de responder a vuestros interrogantes, dudas e incertidumbres. ¡Entre todas haremos que sea muy interesante! ¡Gracias por compartir!